Ford Autoliike, Helsinki

Virallinen Ford jälleenmyyjä

Laakkonen-konserni on perustettu vuonna 1960 Joensuussa. Yrittämiseen kasvanut Laakkosen suku on luonut kahden automerkin yrityksestä merkittävän liike-elämän vaikuttajan ja työnantajan. Konsernin autoliiketoiminnoista vastaavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy, joiden muodostamassa autojen vähittäismyyntiketjussa on 31 toimipistettä 20 paikkakunnalla. Vuosittain Laakkonen-konserni tekee lähes 36 000 onnistunutta autokauppaa ja sen merkkihuollot hoitavat yhteensä yli 250 000 huoltokäyntiä. Konsernin toimitusjohtajana toimii Timo Yli-Salomäki. Laakkonen-konserni työllistää lähes 1400 henkilöä. Konsernin liikevaihto oli vuoden 2012 lopussa päättyneellä tilikaudella noin 0,5 miljardia €.

Ford myynti-, huolto- ja korjaamotoiminta henkilökuntineen siirtyi Laakkonen-konsernille yrityskaupassa vuoden 2013 aikana. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta palvelee Ford-asiakkaitamme Herttoniemessä Helsingissä Porvoossa Asentajantiellä ja Raisiossa Nikkarinkadulla.

”Laakkosen yrityskulttuuriin kuuluu vahva asiakaslähtöisyys. Meillä on selkeä visio, jonka mukaan suunnistamme eteenpäin ja johon kaikki toimintamme tähtää. Haluamme olla asiakkaiden silmissä arvostettu ja luotettava täyden palvelun autotalo, joka on alan ykkönen kaikilla mittareilla mitattuna. Olemme tyytyväisiä vasta sitten kun asiakaskin on tyytyväinen. Huolimatta internetin noususta tärkeään rooliin autonvalinnassa asiakas haluaa silti kuulla autosta tarkemmin asiantuntevasti palvelevalta myyjältä. Myymme huippumerkkejä vaativille asiakkaille, siksi myyjiemme tuotetuntemuksen ja ammattitaidon pitää olla huippuluokkaa” toteaa toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki