Entistä näyttävämpi, suorituskykyisempi ja innovatiivisempi. Valmistaudu kokemaan uusi Mustang: auto, joka hakee vertaistaan.

Mustang-myynti FordStore Laakkonen Helsinki ja FordStore Laakkonen Turku

Esittelyssä säätyvä MagneRide™ iskunvaimennus

Uusi erittäin suorituskykyinen iskunvaimennusteknologia on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla Mustangiin. Vallankumouksellinen MagneRide™ reagoi tiehen, olosuhteisiin ja ajotapaan 1 000 kertaa sekunnissa säätäen pyörien iskunvaimennusta välittömästi. Jokaisessa vaimentimessa on metallihiukkasilla täytettyä nestettä, jonka viskositeettia voidaan hallita altistamalla se sähköisesti magneettikentälle. Tuloksena on optimaalinen reagointi sekä ja hallittu ajonautinto, missä tahansa ajatkin. 


Uusi Mustang murisee voimakkaammin

Harva asia saa sydämen tykyttämään niin nopeasti kuin tehokkaan moottorin murina. Active Valve Exhaust on uusi teknologia, joka saa aikaan syvemmän murinan sen mukaan, kuinka paljon kaasua painat. Käytettävissä on myös hiljainen tila, johon voit vaihtaa, kun et halua häiritä ympäristöä.

 

Hands-free Ford SYNC 3:n avulla

SYNC 3 on SYNC-tietoviihdejärjestelmän toistaiseksi edistyksellisin versio. Se on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja siinä on parannetut englanninkieliset puhekomennot ja vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi 8 tuuman kosketusvärinäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisyeleet, joiden ansiosta navigointi on entistäkin intuitiivisempaa. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto -tuki, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.


Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella havaitsee reitilläsi olevat tai sinne mahdollisesti pyrkivät autot ja jalankulkijat tutkan ja eteenpäin suunnatun kameran avulla ja varoittaa niistä. Jos et reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Uusi teknologia auttaa lieventämään onnettomuuksia tai jopa estämään ne, ja se toimii 5 km/h nopeudesta auton enimmäisnopeuteen asti