Millaisia käytännön tarpeita ja mieltymyksiä sinulla on? Arvostatko urheilullisuutta, tyyliä vai ylellisyyttä? Täysin uusi Ford Fiesta vastaa tarpeisiisi. Trend, Titanium, Vignale,  ST-Line...
Jokainen malli on ainutlaatuinen. Niitä kuitenkin yhdistää yksi asia: kyseessä on Fordin teknologisesti edistynein pieni auto.

Lue lisää uudesta Fiestasta


Ny Ford Fiesta Vignale
Fiesta Vignale. Hienostuneisuuden perikuva
Kun nouset Fiesta Vignaleen, kohtaat nykyaikaisen ylellisyyden huipentuman. Elegantti Ford Vignale -näyttö toivottaa sinut tervetulleeksi, ja ensiluokkaisessa kokonahkaverhoilussa huomio kiinnittyy ylellisiin kuusikulmaisilla kuvioilla koristeltuihin nahkaistuimiin sekä kojelaudan ja keskikonsolin eksklusiivisiin, pehmeisiin nahkayksityiskohtiin. Ainutlaatuiset design-yksityiskohdat, näyttävä etusäleikkö, 17-tuuman kevytmetallivanteet, B&O PLAY -audiojärjestelmä valinnaisvarusteena. Fiesta Vignale on ylivertaisen muotoilun, laadun ja viimeistelyn ilmentymä.

Fiesta ST-Line. Vaikuttava olemus
Ford Performance -mallien inspiroima urheilullinen  ST-Line vie energian ja jännityksen huippuunsa. Siinä on omaleimaiset kevytmetallivanteet, urheilullinen korin muotoilu ja yksilölliset logot, joten se tarjoaa ajonautinnon ohella myös visuaalisen elämyksen. Punaisilla yksityiskohdilla viimeistellyissä urheiluistuimissa voit nauttia ajamisesta hallitsevassa ja mukavassa ajoasennossa.
Ny Ford Fiesta ST-line

Seuraava taso: Fiesta Titanium
SYNC 3 puheohjauksella ja kosketusvärinäytöllä,  16-tuuman kevytmetallivanteet, krominen ikkunoiden alareuna, nahkaverhoilu ohjauspyörässä, käsijarrussa ja vaihdekepin nupissa sekä tunnelmavalaistus. Titaniumissa on kadehdittava määrä älykkäitä ominaisuuksia ja teknologioita yhdistettynä vaikuttavaan tyyliin. Kattava varustelu, korkea laatu, korkeat standardit: älä tyydy vähempään.
Ny Ford Fiesta Titanium

Fiesta Trend. Yllättävän hienostunut
Täysin uusi Fiesta mullistaa pienille autoille asettamasi odotukset. Trendissä on yllättävän paljon teknologioita niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Kun niihin yhdistetään älykäs huippumoderni muotoilu, kyseessä on auto, joka tarjoaa täydellisen nautinnon jokaisella ajomatkalla.
Ny Ford Fiesta Trend