Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Vakuutukseen maksuton startti

Tarjoamme yhdessä IF vakuutusyhtiön kanssa yksityisasiakkaille maksuttoman Ford kasko ja liikennevakuutuksen kuukaudeksi. Romutuskampanjan yhteydessä kahdeksi kuukaudeksi. Ilman sitoumuksia!*

 Maksuton startti on sinulle valmiiksi paketoitu vakuutuskokonaisuus, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja kattavan Täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla, korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.


Turva ja mitä se korvaaTäyskasko
SIJAISAUTOPLAVELUValinnainen lisäturva 1kk jälkeen
KORKEAMPI LUNASTUSKORVAUS
LASITURVA
TÖRMÄYSTURVA
PYSÄKÖINTITURVA
LUONNONILMIÖTURVA
HENKILÖTURVA
LEMMIKKITURVA
HINAUS-JA MATKAKULUT
ELÄINKOLARITURVA
ILKIVALTA, VARKAUS- JA PALOTURVA
VASTUUTURVA ULKOMAILLE
OIKEUSTURVA
RAHOITUSTURVA
+
LIIKENNEVAKUUTUS

Ford Vakuutuspalvelu on sinuun yhteydessä maksuttoman startin aikana ja kartoittaa, että vakuutusturvasi on toiveidesi mukainen ja sisältää kaikki sinulle kuuluvat edut. Saat samalla tarjouksen kattavasta Ford vakuutusturvasta maksuttoman kauden jälkeen. Mikäli päätät jatkaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään – Ford vakuutusturvasi jatkuu kuten ennenkin**. 

Tervetuloa tutustumaan Ford-valikoimaan Laakkoselle!Tutustu ajoneuvoihin Lähin toimipisteemme Jätä yhteydenottopyyntö


Koeajot ja esim. tilaussopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjäsi kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.


 


Soita suoraan Laakkonen Ford –myyntipisteisiin:


FordStore Laakkonen HELSINKI

FordStore Laakkonen ESPOO

FordStore Laakkonen TURKU

FordStore Laakkonen PORVOO


* Etu koskee yksityiskäyttöön myytyjä uusia Ford henkilö- ja pakettiautoja (myös esittelyautot) ja on voimassa 31.3.2021 asti. **Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein. Jos emme tavoita sinua maksuttoman startin aikana, vakuutus jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi.

Muut tarjoukset, joista saatat olla kiinnostunut...
Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat