Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
9.4.2020

Palvelemme kaikissa autoasioissa myös koronaepidemian aikana.

Huolehdimme asiakkaiden turvallisuudesta.

Me Laakkosella haluamme tehdä kaikkien autoasioiden hoidon helpoksi ja turvalliseksi. Liiketilojen siivousta ja pintojen puhdistusta on lisätty merkittävästi. Henkilökunta on koulutettu toimimaan tilanteen vaatimalla huolellisuudella, viranomaisten ohjeita noudattaen. Poikkeustilan aikana kaikki autot desinfioidaan ennen asiakkaalle luovutusta ja niiden palautuessa takaisin liikkeeseen. Tämä turvallisuustoimenpide tehdään niin autojen koeajon kuin huoltojen yhteydessä.

Chat-palveluun pääset täältä.

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.  Huoltovarauksen yhteydessä saat suoraan tietää huollon hinnan, puhelimitse voit sopia menettelystä auton huoltoon tuomisesta ja noudosta. Liikkeen lähialueella auton huoltoon nouto ja asiakkaalle palautus pyritään järjestämään tarvittaessa. 

Ma 30.3. alkaen palvelemme toistaiseksi:

  • Automyynti arkisin 9-17, la suljettu
  • Huolto, korikorjaamo ja varaosat arkisin 8-16. 

Kauppakeskuspisteemme Redi ja Jumbo palvelevat arkisin 11-19, la ja su suljettu.

Uuden tai vaihtoauton voit kätevästi valita, varata ja myös ostaa suoraan verkosta. Soittamalla tai chatissa tavoitat automyynnin ammattilaiset. Tehostetussa Chat-palvelussa saat apuja ja ohjeita niin huollon kuin myynnin ammattilaisilta. Palvelemme myös sosiaalisessa mediassa. Osassa liikkeitämme on käytössä huollon 24/7 jättö- ja noutopalveluautomaatit, joilla voit hoitaa huollon turvallisesti tapaamatta ketään, vaikka ilta- tai yöaikaan.  

 Ollaan turvallisesti etäyhteyksissä,

Palveluksessasi jo 60 vuotta. 

Ota yhteyttä Varaa koeajo Varaa huoltoUutisetKäyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat