Palvelemme kaikissa autoasioissa myös koronaepidemian aikana.

9.4.2020

Huolehdimme asiakkaiden turvallisuudesta.

Me Laakkosella haluamme tehdä kaikkien autoasioiden hoidon helpoksi ja turvalliseksi. Liiketilojen siivousta ja pintojen puhdistusta on lisätty merkittävästi. Henkilökunta on koulutettu toimimaan tilanteen vaatimalla huolellisuudella, viranomaisten ohjeita noudattaen. Poikkeustilan aikana kaikki autot desinfioidaan ennen asiakkaalle luovutusta ja niiden palautuessa takaisin liikkeeseen. Tämä turvallisuustoimenpide tehdään niin autojen koeajon kuin huoltojen yhteydessä.

Chat-palveluun pääset täältä.

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.  Huoltovarauksen yhteydessä saat suoraan tietää huollon hinnan, puhelimitse voit sopia menettelystä auton huoltoon tuomisesta ja noudosta. Liikkeen lähialueella auton huoltoon nouto ja asiakkaalle palautus pyritään järjestämään tarvittaessa. 


Uuden tai vaihtoauton voit kätevästi valita, varata ja myös ostaa suoraan verkosta. Soittamalla tai chatissa tavoitat automyynnin ammattilaiset. Tehostetussa Chat-palvelussa saat apuja ja ohjeita niin huollon kuin myynnin ammattilaisilta. Palvelemme myös sosiaalisessa mediassa. Osassa liikkeitämme on käytössä huollon 24/7 jättö- ja noutopalveluautomaatit, joilla voit hoitaa huollon turvallisesti tapaamatta ketään, vaikka ilta- tai yöaikaan.  

 Ollaan turvallisesti etäyhteyksissä,Palveluksessasi jo 60 vuotta.

Ota yhteyttä Varaa koeajo Varaa huolto

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Laakkonen Helsinki

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Laakkonen HelsinkiArviot