Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Uusi Ford Focus

 • Uusi Ford Focus

  Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

  Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Täysin uuden Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin. FordPass Connect -modeemin ansiosta saat käyttöösi hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. realiaikaiset liikennetiedot, Wi-Fi-yhteyspiste** ja Hätäaputoiminto (eCall***). Lataa FordPass-sovellus älypuhelimeesi, niin saat käyttöösi lisää FordPass Connect-ominaisuuksia, kuten etälukituksen ja -avauksen, etäkäynnistyksen (vain automaattivaihteisto) ja auton paikannuksen.

 • Uusi Ford Focus

  Tehoa ja taloudellisuutta samassa paketissa

  Täysin uuden Focuksen moottorivaihtoehdot ovat tehokkaita ja erittäin polttoainetaloudellisia. Niihin on saatavilla 8-vaihteinen automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Korin uudessa muotoilussa on huomioitu aerodynamiikka, mikä parantaa taloudellisuutta entisestään.

 • Uusi Ford Focus

  Turvallisuutesi on aina etusijalla

  Auton älykkäät teknologiat on suunniteltu parantamaan sinun, perheesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Esimerkiksi aktiivinen jarrutusjärjestelmä ja törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella varoittaa törmäysvaarasta. Järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi ajoissa.

 • Uusi Ford Focus

  Tilaa kaikelle

  Täysin uudessa Focuksessa sisätilat on hyödynnetty tehokkaasti, tuloksena entistä monipuolisempi auto. Sekä edessä että takana on runsaasti pää-, jalka- ja kyynärpäätilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Takaistuimet voidaan taittaa 60/40-suhteessa lähes täysin tasaisiksi, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa matkatavaroille. Lisäksi tavaratilan lattia on säädettävissä. Sitä voi nostaa, jolloin alle syntyy säilytystilaa, tai madaltaa, jolloin saat käyttöösi enemmän kuormatilaa.

 • Uusi Ford Focus

  Edistyksellistä teknologiaa

  Täysin uusi Focus on suunniteltu parantamaan ajokokemusta entisestään. Tässä uuden sukupolven autossa on runsaasti älykkäitä kuljettajaa avustavia teknologioita ja muita edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten aktiivinen vakionopeudensäädin, sekä automaattinen pysäköintiavustin (automaattivaihteiston kanssa).

 • Uusi Ford Focus

  Henkilökohtainen avustajasi ajomatkoilla

  Ford Co-Pilot360:ssa yhdistyvät useat teknologiat, jotka tekevät ajamisesta entistäkin miellyttävämpää. Esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla mukauttaa asettamaasi vakionopeutta automaattisesti edessä olevan auton nopeuden perusteella. Jos liikenne pysähtyy ruuhkassa, moottori sammuu ja sitten käynnistyy uudelleen, kun tie on selvä. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi säätää vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella. Myös Lane Centring -teknologia helpottaa ohjausta: se seuraa tiemerkintöjä ja auttaa pysymään kaistan keskellä.

 • Uusi Ford Focus

  Vaivatonta pysäköintiä

  Aktiivisen pysäköintiavustimen uusin sukupolvi tekee muutakin kuin ohjaa auton pysäköintiruutuun: se hallitsee myös kiihdytystä, vaihteiden vaihtoa ja jarrutusta. Tämä älykäs teknologia tekee pysäköinnistä vaivatonta ja on saatavilla automaattivaihteistolla varustettuihin Focus-malleihin. Aktivoinnin jälkeen valitset vain jommankumman puolen tiestä ja tasku- tai rinnakkaispysäköinnin. Sitten painat painiketta, niin auto pysäköi puolestasi.

 • Uusi Ford Focus

  Fiksu, kätevä ja tilaa säästävä

  Sähkötoiminen seisontajarru on yksinkertainen ominaisuus, joka tarjoaa yllättäviä etuja. Se esimerkiksi vapauttaa tilaa ohjaamosta ja on helppokäyttöisempi, eikä jarruja tarvitse huollattaa yhtä usein. Seisontajarrun voi laittaa päälle yksinkertaisesti painamalla keskikonsolissa olevaa painiketta.

 • Uusi Ford Focus

  Tehot irti moottorista

  Uusien ja entistä parempien 1.0 ja 1.5 Ford EcoBoost -bensiinimoottorien teho vastaa huomattavasti suuremman moottorin tehoa. Ford EcoBoost -teknologia tuottaa tasaisen, reagoivan ja palkitsevan suorituskyvyn, ja molemmat moottorit ovat nyt vieläkin taloudellisempia sylinterin lepuutuksen ansiosta. Ominaisuus kytkee yhden sylinterin pois käytöstä, kun vääntöä tarvitaan vähän, esimerkiksi moottoritiellä. Kun vääntöä tarvitaan enemmän, sylinteri aktivoituu ja tuottaa tarvittavan tehon.


Varaa koeajoOta yhteyttä


Paris

Tarjoukset

 • Tarjous päättyy: 31.10.2021

  UUSIEN HYÖTYAJONEUVOJEN

  SUOMEN SUOSITUIMMAT PAKETTIAUTOT NYT HUIPPUEDUIN!

  SUOMEN SUOSITUIMMAT PAKETTIAUTOT NYT HUIPPUEDUIN!
 • Tarjous päättyy: 30.11.2021

  UUSIEN HENKILÖAJONEUVOJEN | MACH-E

  TÄYSSÄHKÖINEN FORD MUSTANG MACH-E LAAKKOSELLA.

  TÄYSSÄHKÖINEN FORD MUSTANG MACH-E LAAKKOSELLA.
 • Tarjous päättyy: 31.10.2021

  UUSIEN HENKILÖAJONEUVOJEN | EXPLORER

  Uusi Ford Explorer ladattava hybridi koeajettavissa Laakkosella

  Uusi Ford Explorer ladattava hybridi koeajettavissa Laakkosella
 • Tarjous päättyy: 31.10.2021

  UUSIEN HYÖTYAJONEUVOJEN

  Palkittu Ford Ranger Pick-up 4WD menee minne haluat!

  Palkittu Ford Ranger Pick-up 4WD menee minne haluat!
Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Laakkonen Helsinki

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Laakkonen HelsinkiArviot