Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Ranger Raptor

Alkaen
98 708 €

213 hv / 500 Nm

2.0 Ford EcoBlue

Moottori täyttää

Euro 6.2 vaatimukset

10 Vaihdetta

A10 Automaattivaihteisto

2500 kg

Vetopaino

TÄYSIN UUSI FORD RANGER RAPTOR


Ennennäkemätön suorituskyky ja ajettavuus – tällaista et ole kokenut koskaan ennen.

Täysin uusi Ranger Raptor on suunniteltu selviytymään suurinopeuksisesta maastoajosta. Se on täysin ainutlaatuinen.


Ainutlaatuinen

Ranger Raptorin edistykselliset teknologiat ja älykkäät järjestelmät varmistavat täysin ainutlaatuisen ajokokemuksen. Terrain Management System -järjestelmän eri ajotilat voidaan valita ohjauspyörän painikkeilla. Käytettävissä on kuusi ajotilaa, jotka optimoivat ajettavuuden eri ajo-olosuhteiden mukaan.


Ennennäkemätön suorituskyky

Täysin uudessa Ford Ranger Raptorissa erinomaiset maasto-ominaisuudet yhdistyvät Ford Performancen ajattelutapaan. Raptorin moottorina on Fordin 2.0 EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottori ja vaihteistona 10-vaihteinen automaattivaihteisto, jonka vaihteita voidaan vaihtaa ohjauspyörään sijoitetuilla vaihtopainikkeilla. Tuloksena on täysin ennenkokematon ajonautinto ja suorituskyky. Erityisesti maastoajoon suunnitellut renkaat mahdollistavat ajamisen kaikenlaisissa maasto-olosuhteissa, olipa kyse korkeista hiekkadyyneistä ja mudasta tai vuolaana virtaavien jokien ylityspaikoista ja jyrkistä vuoristoteistä.


Erinomaiset maastoajo-ominaisuudet ja uutta teknologiaa

Täysin uusi Ford Ranger Raptor on suunniteltu suorituskyvyn, kestävyyden ja maastoajo-ominaisuuksien ehdoilla. Ohjaamossa on edistyksellistä teknologiaa, joka mahdollistaa kätevän yhteydenpidon ajon aikana. Esimerkiksi FordPass Connect -modeemin ja älypuhelimeen ladattavan FordPass-sovelluksen avulla ovet voidaan avata ja sulkea etätoimintona. Ruuhkat voidaan välttää navigointijärjestelmään lähetettävien Live Traffic -päivitysten ansiosta. Raptoria voidaan käyttää Wi-Fi-yhteyspisteenä* jopa 10 laitteelle.


Edistyksellistä turvateknologiaa

Raptorissa on edistyksellisiä turvajärjestelmiä, joiden avulla parannetaan matkustajien ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Edistyksellinen kaatumisenestojärjestelmä ja ajovakauden hallintajärjestelmä pitävät auton vakaana kaikissa ajo-olosuhteissa. Törmäyksenestoavustin ja hätäjarrutus puolestaan auttavat ennaltaehkäisemään onnettomuuksia.


Kaikkiin ajo-olosuhteisiin

Täysin uusi Ford Ranger Raptor on erityisesti suunniteltu selviytymään haastavasta maastoajosta. Ainutlaatuinen alusta on valmistettu kestämään kaikkein ankarimmissakin maasto-olosuhteissa. Lisäksi autossa on 281 mm:n maavara ja 850 mm:n kahluusyvyys. Raptorin jokainen ominaisuus on suunniteltu ajatellen täysin ennenkokematonta ajonautintoa maastossa.


Uusi Ranger Raptor interaktiivinen esite


Muut hinnastot

Lataa uusi Ranger Raptor N1 täältä.

Lataa uusi Ranger Raptor N2G täältä.


Galleria

Lisävarusteet
Lue lisää

Tiedustele koeajoa myyjältäsi
Tiedustele nyt!

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat